Arad: Ministrul Apărării, Mihai Fifor, joi, la Monumentul Eroilor de la Păuliș, pentru a marca Ziua Armatei României

Ziua Armatei României va fi marcată, joi, 25 octombrie, la Arad, chiar în prezența ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, care este și senator PSD Arad.

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, vor participa joi, 25 octombrie, cu începere de la ora 8.00, la manifestările organizate la Păuliș, unde are loc o ceremonie militară de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor aflat lângă DN7.
Ministrul Mihai Fifor va fi prezent de la ora 11.00 la Carei, județul Satu Mare, iar de la ora 15.00, la manifestările de la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol I, din București.

În București, echipa de conducere a M.Ap.N. va participa la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol I, la o ceremonie militară și religioasă care va cuprinde depuneri de coroane de flori, schimbarea gărzii la Mormânt, înmânarea și decorarea unor Drapele de luptă.

De asemenea, ministrul Fifor și generalul Ciucă vor vizita expoziția de tehnică și echipamente militare, precum și standurile de promovare a carierei militare amenajate în parc.

Ziua Armatei României, care este marcată pe data de 25 octombrie reprezintă,  ziua în care a fost eliberată total de sub ocupaţia străină partea de nord-vest a Transilvaniei, ultima palmă de pământ românesc.