Arad: Modificare importantă pe o stradă din Arad. De joi se va putea circula cu viteză mai mare

O importantă modificare a limitei de viteză de pe o stradă din municipiul Arad intră în vigoare începând de joi, a anunțat, marți, Primăria.

 Imagine
Imagine
Conform municipalității, începând cu data de 14 noiembrie va intra în vigoare ridicarea limitei de viteză pe tronsonul străzii Eugen Popa-Viaduct Micălaca de la 30 la 50 de km/h. Inițiatorul acestei propuneri este Bogdan Boca, membru în cadrul Comisiei de Sistematizare a Traficului din municipiul Arad, care acum câteva săptămâni a organizat pe această temă un sondaj pe grupul de Facebook AradTraffic.
Conform lui Bogdan Boca, „s-au conturat două opțiuni. Una dintre acestea presupunea ridicare limitei de viteză la 50 de km/oră, iar cea de a doua variantă viza ridicarea vitezei la 70 de km/oră și montarea de separatoare de sens pe tronsonul străzii Eugen Popa-Podul Micălaca-Bulevardul Nicolae Titulescu până în dreptul Gemi Center”.
Ambele propuneri au fost înaintate Comisiei de Sistematizare a Traficului din Municipiul Arad, care în urma analizării zonei a considerat oportună varianta propusă de Poliția Rutieră și anume de montare de separatoare de sens și ridicarea limitei de viteză de la 30 de km/h la 50 de km/h.
Primăria Municipiului Arad are în vedere reabilitarea străzii Eugen Popa în prima parte a anului viitor.
Până atunci însă, modificările privind limita de viteză vor intra în vigoare de  joi, iar separatoarele de sens se vor monta în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.