Arad: Noi zone din județul Arad, afectate de inundații. Unde intervin pompierii chiar în acest moment

Inundațiile continuă să provoace probleme în județul Arad. Dupăce circa 100 de case și gospodării au fost inundate marți seara, în mai multe localități din județ, cea mai gravă situație fiind înregistrată în comuna Bârzava, miercuri dimineață pompierii intervin în orașul Nădlac. În mai multe zone ale județului Arad a plouat puternic și miercuri dimineață.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „la această oră (ora 8.30) se intervine în orașul Nădlac cu un modul de pompare de mare capacitate, în sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac, care intervine cu utilaje și motopompe. A fost solicitat in sprijin și SVSU Șeitin”.

Arad: AUDIO Peste 100 de case și gospodării, inundate în Arad. Mașini, luate de viitură. Mobilizare maximă a pompierilor din tot județul. 5 coduri portocalii, în câteva ore

Primele informații arată că la Nădlac sunt inundate 10 gospodării și mai multe străzi.

În comuna Bârzava misiunile au fost finalizate în cursul acestei diminței, în jurul orei 03.30, iar forțele au fost retrase în subunitate. A fost evacuata apa din toate imobilele, însă pompierii mai merg în zonă și miercuri pentru a mai face o recunoaștere în teren.

Probleme au mai fost ieri și în localitățile Honțișor, Gura Văii și Hășmaș.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad