Arad: O comedie și o dramă, ofertele pentru vineri și sâmbătă, la cinema ARTA, care aparține Primăriei Municipiului Arad

O comedie și o dramă sunt ofertele pentru vineri și sâmbătă, din partea cinematografului ARTA, care aparține Primăriei Municipiului Arad.

Imagine

Vineri, 15 noiembrie, ora 19, va rula filmul „Copacul vrajbei noastre” (Under the Tree), în regia lui Hafsteinn Gunnar Sigurðsso. Pelicula a fost recompensată în anul 2018 cu Trofeul ANONIMUL, a câștigat șapte premii la Edda Awards, printre care cel mai bun film și cel mai bun scenariu, și a fost nominalizată la Festivalul de la Veneția.

Regizorul islandez a reușit să aducă pe marile ecrane o comedie incredibil de întunecată despre suburbanitul obișnuit care este întotdeauna plin de surprize.

Pentru ziua de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 19, este programată proiecția „MO”, film regizat de Radu Dragomir. Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo”, prezentat în avanpremieră la TIFF, a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate. Filmul a avut premiera internaţională în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo, unde a fost selectat în competiţia oficială – programul Work in Progress al secțiunii CineLink, și se află, de asemenea, și în selecția competiției Festivalului de Film de la Cairo. 

„MO” este un film despre o situație regretabilă din România despre care toată lumea este conștientă. Vorbește despre fenomenul în care unii profesori bărbați profită de studentele lor, iar în unele situații se ajunge și la viol, spun organizatorii despre acest film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.