Arad: O dansatoare de 33 de ani din București a murit după ce i s-a făcut rău pe scenă la Balul Bobocilor din orașul Sebiș

O femeie de 33 din București, care era dansatoare în trupa Letiției Roman (care a participat la Vocea României), a murit, în cursul nopții de vineri către sâmbătă, în județul Arad, după ce i s-a făcut rău chiar pe scenă, în timpul spectacolului.

Femeia dansa cu soțul ei la Balul Bobocilor din orașul Sebiș, când a avut stări de leșin. Soțul a luat-o de pe scenă, femeia a fost dusă imediat la Spitalul Sebiș, care se află chiar peste drum de casa de cultură, unde avea loc balul.

Medicii au încercat să o resusciteze timp de circa 2 ore.

Conform directorul Spitalului Sebiș, medicul Cristian Gheorghe Sârb, „Fata a fost dusă la Camera de Gardă a Spitalului Sebiș în stare comatoasă, cu agitație motorie, ulterior intră în stop cardiac, se aplică manevrele de resuscitare, se efectuează resuscitare timp de circa 2 ore, dupăcare se declară decesul persoanei”.

Polițiștii au deschis o anchetă.

„Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.