Arad: Percheziții la traficanții de țigări. Au fost confiscate mii de țigarete, tutun și documente despre comercializare

Peste 4.700 de țigări de contrabandă au fost confiscate ca urmare a 2 percheziții pe care polițiștii le-au efectuat în comuna Zărand, din județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii orașului Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au desfășurat, la două percheziții domiciliare”.

„Polițiștii au desfășurat perchezițiile pe raza localității Zărand, la două imobile deținute de un bărbat de 46 de ani, bănuit de contrabandă cu țigarete. În urma activităților desfășurate, au fost depistate 4.780 țigarete de diferite mărci și 600 de grame de tutun, susceptibile a proveni din contrabandă. Tigaretele, tutunul precum și documente cu evidența activității de comercializare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă continuată”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad