Arad: Peste 117.000 de țigări de contrabandă, confiscate în județul Arad. Unde era ascunsă marfa

Peste 117.000 de țigări decontrabandă au fost confiscate decătre polițiștii din Arad ca urmare a 2 percheziții care au avut loc, joi, în municipiul Arad și în comuna Fântânele.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, ai Biroului de Ordine Publică și ai Secției nr. 1 și 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat, ieri, două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete”.

„Polițistii au efectuat, pe strada Frumoasă din municipiu, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, în urma căreia au fost depistate 1.960 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întrucât nu a fost găsit în imobil cel bănuit de comiterea infracțiunii, acesta a fost depistat în trafic, în timp ce transporta 11.400 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzator, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

În urma celei de-a doua percheziții efectuate într-un casă din comuna  Fântânele, în locuința unui bărbat de 32 de ani, au fost depistate 104.480 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

În unele cazuri, țigările erau ascunse în lada de la pat.

Cele 2 persoane implicate sunt anchetate pentru contrabandă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad