Arad: Peste 20.000 de persoane, în acest weekend, la Ștrandul Neptun din Arad, considerat ca fiind cel mai mare din țară

Peste 20.000 de persoane au mers, în acest weekend, la Ștrandul Neptun din Arad, considerat ca fiind cel mai mare din țară.

În aceste zile de weekend prelungit și vreme foarte bună, arădenii au profitat, în număr impresionant, de vremea ideală pentru ștrand, dar și de facilităţile bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Conform primăriei municipiului Arad, implicarea municipalității și investițiile realizate au dat roade, atrăgând, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi și locurile de distracție, cât și pentru petreceri nocturne, creșterea calității serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la ștrandul Neptun.

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a declarat că „prezența arădenilor într-un număr record pe ștrand ne bucură și ne obligă să continuăm investițiile de aici, dovedind încă o dată faptul că noi toți ne iubim orașul!”.

Ştrandul „Neptun”, situat în centrul Aradului, are o suprafaţă de 50 de hectare, din care aproape 40 sunt amenajate pentru agrement, fiind considerat cel mai mare din ţară. Baza integrează 8 bazine, printre care câteva și cu apă termală, topogane, un camping cu 350 de căsuţe, restaurante, terase, terenuri sportive şi jocuri specifice parcurilor de distracţii.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad