Arad: Poliţiştii l-au identificat pe biciclistul mort după ce a fost lovit de o maşină – un tânăr din Vaslui. Căutările șoferului vinovat continuă

Polițiștii din Arad au reuşit să îl identifice pe biciclistul victimă a accidentului produs pe DN 79, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani din Vaslui, în continuare fiind derulate activităţile pentru găsirea autorului accidentului, care a fugit de la locul faptei.

„A fost identificată victima accidentului mortal de pe DN 79, din noaptea trecută. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Vaslui, care locuia pe raza localităţii Zimand. Familia urmează a fi anunţată, de asemenea continuăm activităţile pentru identificarea autorului accidentului şi tragerea acestuia la răspundere penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Poliţiştii arădeni au mobilizat echipaje care caută, duminică, în continuare un şofer care a accidentat mortal un biciclist pe DN 79, iar apoi a fugit de la locul faptei, iniţial victima nefiind identificată pentru că nu avea acte asupra sa.

Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe şoseaua care leagă Oradea de Arad (DN 79), în zona localităţii arădene Zimand Cuz.

Dacă va fi prins, şoferul căutat va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Referitor la acest accident, pe reţeaua de socializare Facebook a fost distribuit un apel către şoferi pentru identificarea celui care l-a lovit pe biciclist. Textul a fost postat de către un poliţist şi se menţionează că la locul accidentului au rămas elemente din caroseria maşinii, care indică faptul că modelul maşinii implicate ar putea fi VW Passat, an de fabricatie 1996-2000, culoare gri/ gri-vernil.

Poliția a făcut publice imagini cu elemente din caroserie care au rămas la locul accidentului.