Arad: Poliția din Arad a dezvăluit motivul pentru care cu o zi înainte fuseseră scoși toți banii din bancomatul distrus prin explozie. Cum s-a evitat o pagubă considerabilă

Poliția din Arad a dezvăluit, miercuri, care este motivul pentru care în bancomatul aruncat în aer în cursul nopții de marți către miercuri nu erau bani.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „în cursul zilei de ieri (marți – n.r.), polițiștii s-au deplasat la bancomatul în cauză, întrucât a fost făcută o sesizare cu privire la o tentativă de furt, prin acționarea cu obiecte contondente asupra fantei bancomatului, în perioada Sărbătorilor Pascale. Ca o primă măsură de siguranță, au fost ridicați banii din bancomat de către personalul calificat al unității bancare”.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. După modul de operare, polițiștii au stabilit ca ar fi vorba de cel puțin 2 persoane implicate”.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.

Arad: Explozie la un nou bancomat din Arad: Hoții nu au găsit niciun ban în ATM