Arad: Polițiștii caută un șofer care a lovit mortal un biciclist şi a fugit de la locul faptei. Ce indicii au rămas la locul accidentului

Poliţiştii din Arad au mobilizat echipaje care caută, duminică, un şofer care a accidentat mortal un biciclist pe DN 79, iar apoi a fugit de la locul faptei, victima nefiind identificată pentru că nu avea acte asupra sa.

Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN79, care leagă Oradea de Arad, în zona localităţii arădene Zimand Cuz.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „un autor necunoscut a surprins şi a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeaşi direcţie. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar”.

„În continuare se fac cercetări şi verificări pentru identificarea conducătorului auto şi a biciclistului”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Dacă va fi prins, şoferul căutat va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Referitor la acest accident, pe reţeaua de socializare Facebook a fost distribuit un apel către şoferi pentru identificarea celui care l-a lovit pe biciclist. Textul a fost postat de către un poliţist şi se menţionează că la locul accidentului au rămas elemente din caroseria maşinii, care indică faptul că modelul maşinii implicate ar putea fi VW Passat, an de fabricatie 1996-2000, culoare gri/ gri-vernil.

Poliția a făcut publice imagini cu elemente din caroserie care au rămas la locul accidentului.