Arad: Premierul Viorica Dăncilă îi ia apărarea senatorului PSD Arad Mihai Fifor. Ce spune președintele PSD despre schimbarea lui Mihai Fifor din funcții

Premierul Viorica Dăncilă, care este și preşedintele PSD, a declarat, vineri, referindu-se la întâlnirea mai multor lideri de organizaţii social-democrate, în cadrul căreia s-ar fi cerut schimbarea din funcţia de secretar general al partidului a senatorului PSD Arad Mihai Fifor, că speră să nu se transforme, cităm, „într-o mişcare pucistă” care „nu-şi va găsi locul în electoratul PSD”.

Viorica Dăncilă mai spune că a fost invitată la ședința convocată de 25 de lideri ai oganizațiilor PSD din țară, dar nu a putut participa pentru că a avut şedinţă de Guvern.

Referitor la faptul că la întâlnirea şefilor de organizaţii s-ar fi discutat despre faptul că Mihai Fifor nu ar mai trebui să fie menţinut în funcţiile de secretar general al partidului şi de şef al campaniei pentru alegerile prezidenţiale, preşedintele PSD a spus, cităm din nou: „Noi am mai avut pucişti în partid, acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat, credeţi-mă, nu le face cinste celor care lucrează în spate”.

Ca urmare a moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului PSD, în partid ar putea să apară probleme între membrii partidului.