Arad: VIDEO 7 bărbați, amendați de către jandarmii din Arad după ce au încercat să schimbe cu forța sistemul de scurgere pluvială a unei case care aparținei unei femei de 80 de ani 

7 bărbați au fost amendați decătre jandarmii din Arad dupăce au încercat să schimbe cu forța sistemul de scurgere pluvială a unei case care aparținei unei femei de 80 de ani. Disperată, femeia a sunat la 112, cerând ajutorul jandarmilor.

ARADCU 00 JANDARMI VI11OCT

7 bărbați au fost amendați decătre jandarmii din Arad dupăce au încercat să schimbe cu forța sistemul de scurgere pluvială a unei case care aparținei unei femei de 80 de ani. Disperată, femeia a sunat la 112, cerând ajutorul jandarmilor.Conform purtătorului decuvânt Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, jandarmii au ajuns imediat la fața locului, iar femeia le-a povestit că în timp ce se afla în fața casei, a primit o ofertă de la un grup de șapte bărbați, ca să-i taie crengile unui copac, crescute foarte aproape de acoperișul casei.De aici și până la schimbarea întregului sistem de scurgere pluvială nu a mai fost decât un pas.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 11 octombrie 2019

Conform purtătorului decuvânt Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, jandarmii au ajuns imediat la fața locului, iar femeia le-a povestit că în timp ce se afla în fața casei, a primit o ofertă de la un grup de șapte bărbați, ca să-i taie crengile unui copac, crescute foarte aproape de acoperișul casei.

De aici și până la schimbarea întregului sistem de scurgere pluvială nu a mai fost decât un pas. Barbații, fara să le fie solicitat acest lucru, au început să schimbe acest sistem. Femeia disperată le spunea întruna că nu are nevoie să-l schimbe și i-a somat să părăsească proprietatea. Cei șapte bărbați au ignorat-o până în momentul în care aceasta a pus mâna pe telefon. Au urcat într-o camionetă de culoare albă și au plecat într-o direcție necunoscută.

Având semnalmentele bărbaților și descrierea mijlocului auto cu care aceștia se deplasau, jandarmii au plecat pe urma lor. În scurt timp persoanele în cauză au fost identificate pe o stradă din apropiere, cu ajutorul unui echipaj de poliție.

Având în vedere faptul că ,,efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, după caz, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege”, constituie contravenție, bărbațuu au fost amendați cu 2500 lei.

De asemenea materialele și uneltele folosite în activitatea ilicită, în valoare de aproximativ 5000 de lei, au fost confiscate.