Arad: Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, dus de urgență la Spitalul Universitar din București, după discuțiile tensionate cu Guvernul asupra bugetului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost dus de urgeță, în cursul nopții de miercuri către joi, la Spitalul Universitar din București.

În jurul orei 2 din noapte, primarul din Arad a simțit că i se face rău și a chemat ambulanța, iar medicii au decis să-l ducă la spital, unde a rămas până joi în jurul orei 8 dimineața.

Medicii au vrut să-l interneze, dar Gheorghe Falcă a refuzat, dorind să ajungă acasă. De altfel, joi după masă ediul se afla deja la Arad.

Conform unor informații, agitația și discuțiile tensionate din ultimele 3 zile cu reprezentanții Guvernului pe tema bugetului de stat sunt motivele care i-au creat primarului Gheorghe Falcă problemele de sănătate.

NU este pentru prima dată când perioadele încărcate și agitate din viața publică îi creează primarului Gheorghe Falcă problemele de sănătate. Și în decembrie 2018 a fost internat la spitalul județean din Arad cu simptome similare.

Primarul Gheorghe Falcă a confirmat incidentul, dar a refuzat să facă vreo declarație asupra a ceea ce s-a întâmplat.