Arad: Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, anunță, luni, noul primar interimar, noul viceprimar și candidații PNL la alegerile locale din 2020

Ales pentru un prim mandat de europarlamentar, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, anunță, luni, cine este noul primar interimar, cine este noul viceprimar și care sunt candidații PNL pentru alegerile locale din 2020.

AnunȚurile vor fi făcute, luni, la ora 15.00, în cadrul unui evniment care are loc lângă parcul de pe Malul Mureșului,, din vecinătate clublului Constructorul.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Conform unor informații, primarul interimar va fi actualul viceprimar Călin Bibarț.

Arad: AUDIO Ce spune primarul Gheorghe Falcă despre momentul în care Aradul va avea un nou primar

Aflat la cel de-al 4lea mandat consecutiv de primar, Gheorghe Falcă, a câștigat un mandat de europarlamentar de pe locul 8 al listei PNL, iar președintele USR Arad. Edilul are timp până la sfârșitul lunii să demisioneze de la primărie.

Județul Arad mai are un europarlamentar în mod direct… președintele USR Arad, Vlad Botoș, merge în Parlamentul European de pe locul 7 al listei USR PLUS. Botoș nu a deținut vreodată nicio funcție publică aleasă sau numită, așa că va trebui să demisioneze doar din funcția de director al unei multinaționale din domeniul automotive din Arad.

Judeţul Arad a mai avut o singură dată un europarlamentar în mod direct, pe Iosif Matula, în perioada 2009-2014.