Arad: Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, pe locul 8 al listei PNL pentru Parlamentul European, considerat eligibil

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, se află pe locul 8 al listei Partidului Național Liberal (PNL) pentru alegerile pentru Parlamentul European, un loc considerat de PNL ca fiind eligibil. Lista a fost validată joi de Biroul Politic Național al PNL.

Jurnalistul Rareș Bogdan este cel care deschide lista de candidați ai PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a prezentat pe candidaţii la europarlamentare: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru, Ligia Ionescu, Ana Maria Dimitriu, Mădălin Teodosescu, Ciprian Ciucu, Aleodor Frâncu, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Adrian Lupu.

„Rareş Bogdan revine în PNL şi intră pe câmpul de bătălie. Este un adevărat campion al luptei împotriva minciunii, dezinformării, abuzurilor. Este omul care, când toţi ceilalţi spuneau minciuni, a avut curajul să spună adevărul. Este un om care fără menajamente şi-a pus în slujba binelui public toate calităţile şi şi-a asumat toate riscurile posibile pentru a-i informa corect pe cetăţeni şi pentru a arăta cu adevărat faţa hidoasă a celor care îşi bat joc de România”, a declarat Ludovic Orban, care a menţionat că apreciază în mod deosebit decizia acestuia de a se alătura PNL.

Lidrul liberal a susţinut că a avut consultări largi cu membri PNL în privinţa candidaturii lui Rareş Bogdan.

„Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei au considerat că decizia este foarte bună, care va avantaja PNL şi va crea o motivaţie suplimentară fiecărui primar, fiecărui membru al PNL să se bată pentru victorie”, a mai declarat Ludovic Orban.

Gheorghe Falcă, „un primar de succes, fost campion al atragerii investiţiilor private în municipiu, care este deja implicat în politica europeană”

Ludovic Orban a mai declarat că primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este „un primar de succes, fost campion al atragerii investiţiilor private în municipiu, care este deja implicat în politica europeană”

„Domnul primar Falcă este candidat pe locul opt. Domnul Falcă este un primar de succes. Este un primar care a fost campion al atragerii investiţiilor private în Municipiul Arad. Este un primar care a fost campion al atragerii de fonduri europene şi este un primar deja implicat în politica europeană, deoarece domnul Falcă este reprezentant de 9 ani din partea României în structura de la nivel european al autorităţilor locale şi regionale, respectiv Comitetul Regiunii”, a mai declarat Ludovic Orban.

Alegerile pentru Parlamentul European au loc pe data de 26 mai.