Arad: Program special în cimitire, pe data de 1 octombrie, când este Ziua Morților

Cimitirele care aparțin Primăriei Municipiului Arad vor fi deschise, joi, 01 octombrie, când se marchează Ziua Morților, după un program special, a anunțat, marți, SC Gospodărirea Comunală Arad SA, firma municioalității care adminsitrează cimitirele.

Astfel, pe data de 1 noiembrie (cu ocazia Zilei Morţilor), accesul în Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Cimitirul Gai și Cimitirul Mureșel se poate face între orele 8:00 –20:00, iar accesul auto va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor mortuare și autoturismele care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, pe baza legitimației care atestă acest fapt. Cimitirele se vor închide la orele 22:00.

Autoritățile fac apel la deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1 de luni până vineri, între orele 08:00- 15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci .