Arad: 3 camioane, mistuite de flăcări într-o parcare din județul Arad. Incendiul puternic și violent a fost anunțat târziu

3 camioane au ars, marți, în județul Arad, într-un incendiu care a cuprins o parcare cu service auto lângă DN7, din localitatea Cicir. La fața locului au ajuns rapid 2 mașini de stingere cu apă și spumă și 8 pompieri militari.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în această dimineață, în jurul orei 3, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Cicir pentru stingerea unui incendiu la 2 camioane parcate. Au fost deplasate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 8 Pompieri”.

„La momentul echipajelor sosirii ardeau generalizat, violent, 3 camioane, toate parcate unul lângă celălalt, la mică distanță, de cca 50 de cm, și cu posibilitate de propagare la alte camioane. S-a acționat pentru stingere aproximativ 1 oră. CAUZA PROBABILĂ a incendiului este defecțiune electrică. Amploarea incendiului a fost favorizată de anunțul târziu al acestuia. Parcarea nu beneficia de paza sau camere de supraveghere. Încendiul a fost anunțat în momentul în care două din cele 3 camioane ardeau generalizat. 2 autocamioane au ars în proporție de 100 la 100, iar cel de-ale 3lea, în proporție de 60 la sută”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă la alte 6 mașini și camioane.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad