Arad: Razie a polițiiștilor, polițiștilor locali și jandarmilor în mai multe zone din centrul Aradului. Ce măsuri s-au luat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad, în colaborare cu agenți ai Poliției Locale Arad și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Arad, au desfășurat, joi, o acțiune pe linia prevenirii faptelor ce aduc atingere ordinii și liniștii publice și reducerea riscului rutier.

„Au fost efectuate 17 filtre, legitimate 173 de persoane, controlate 133 de autoturisme, fiind constatate 56 de contravenții (51 la O.U.G. 195/2002, 2 la Legea 61/1991 și 3 la Legea 12/1999)”, a declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Poliția locală a anunțat că au fost legitimate un număr de 25 persoane, dintre care cinci oameni ai străzii au fost conduși la punctul de lucru al Poliției Locale Arad de pe Calea Radnei, în vederea stabilirii identității, intervievare și verificarea stării generale.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și au fost ridicate 3 autoturisme pentru staționare neregulamentară.

Acțiunea s-a desfășurat în zona Pieței Arenei, în Piața Sârbească și în cartierele Drăgășani și Alfa.