Arad: Reglare de conturi între interlopi. Un bărbat împuşcat în plină stradă pentru a i se fura o sumă mare de bani

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Horia, judeţul Arad, cunoscut ca membru al lumii interlope din zonă, a fost împuşcat, luni dimineaţa, în piciorul stâng, în timp ce se îndrepta către casă.

Incidentul a avut loc  la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul Confecții, în municipiul Arad. Conform unor informaţii, atacatorii i-ar fi furat bărbatului o sumă mare de bani.
Martorii sunt cei care au sunat la 112.
„În jurul orei 4.30, poliţiştii din Arad au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă despre faptul că pe raza municipiului Arad, un barbat de 39 de ani din Horia, ar fi fost agresat prin împuşcare de către persoane necunoscute. Se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, in vederea identificării celor care se fac vinovati de comiterea faptei. In cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor, detinere si uz de arma letala fara drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii spun că viaţa îi este în afara oricărui pericol. Individul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.
Apropiați ai interlopului susţin că că atacatorii știau că victima va avea o sumă mare de bani asupra sa, motiv pentru care l-ar fi urmărit şi aşteptat într-un loc unde l-au putut ataca, în apropierea locuinţe sale.
Conform unor informaţii, bărbatul rănit ar fi Daniel Dragoman, fost „locotenent” al lui Uțu Rohozneanu.
Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.