Arad: Se asfaltează drumul către „Perla Munților Apuseni”

Pe drumul judeţean Bârsa – Moneasa din județul Arad se lucrează intens, chiar şi în condiţiile pandemiei, a anunțat, miercuri, conducerea Consilului Județean, dupăce preşedintele Iustin Cionca şi vicepreşedintele Sergiu Bîlcea au fost pe teren şi au verificat stadiul lucrărilor.

În această perioadă se lucrează în şapte puncte, cu aproximativ 60 de muncitori.

„Este un şantier dinamic şi sunt optimist cu privire la obiectivul nostru, de a avea un strat de asfalt până la sfârşitul anului de la Bârsa până la Moneasa. Mă bucur că în acest moment avem deschise toate şantierele pe drumurile judeţene. Avem un trafic mai redus şi se poate lucra cu un disconfort redus, este important să avem cât mai repede finalizate proiectele de infrastructură, cu impact asupra vieţii oamenilor şi economiei. Este de asemenea esenţial să menţinem active investiţii care păstrează locurile de muncă, ajută firmele private şi vor fi un punct de sprijin în repornirea economiei”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Supranumita „Perla Muntilor Apuseni”, staţiunea Moneasa este situată, în Munţii Codru Moma, la peste 100 kilometri de municipiul Arad.

Sursa foto: Consiliul Județean Arad