Cele 2 treceri de cale ferată de pe DN79 din zona localtiăților Zimand și Chișineu Criș, din județul Arad, ajung în atenția ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Deputatul PSD Arad, Florin Tripa, a declarat, marți, că fiind îngrijorat de starea avansată de degradare în care se află cele 2 treceri de cale ferată, intenţionează să adreseze, în această săptămână, o solicitare oficială ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a cere reabilitarea acestora.

„Întotdeauna când constaţi o neregularitate şi o expui public este necesar să vii şi cu soluţii, pentru că simpla critică nu rezolvă problema de fond. Din acest motiv am şi decis să îl informez pe ministrul Cuc cu privire la disconfortul pe care îl produc cele două traversări de pe DN79 din cauza stării tehnice necorespunzătoare. Mai mult decât atât, solicit în nota mea oficială ca ministerul să finanţeze reabilitarea acestor obiective, fiind în asentimentul a sute de arădeni cu care am stat de vorbă şi care îmi împărtăşesc demersul. Cunoscând atenţia Guvernului pentru problematica în sine şi profesionalismul domnului Cuc, sunt convins că voi obţine reacţia scontată şi că lucrările de reparaţii vor demara cât de curând cu putinţă. Prin reabilitarea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş vom reuşi astfel să înlăturăm disconfortul unui număr însemnat de cetăţeni ai judeţului şi evident să eliminăm cozile atât de frecvente în acest moment”, a mai declarat deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, așteptat la Arad

Conform unor informații, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este așteptat în cursul săptămânii viitoare în județul Arad.