Arad: Șefi noi la conducerea Poliției Municipiului Arad: Gabriel Crucean și Florin Vramiță

Șefi noi în Poliția Municipiului Arad. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a anunțat, miercuri, că de la data de 31 demebrie 2019, la conducerea Poliției MUnicipiului Arad au avut loc 2 modificări.

Inspector de poliție Crucean Gabriel a fost împuternicit în funcția de șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad. Polițistul și-a început activitatea în anul 2006, fiind încadrat pe funcția de agent de ordine publică în cadrul Secției 1 Vlaicu. Din anul 2009 până în 2016 și-a desfășurat activitatea pe linia de investigații criminale, la Secția 1 Vlaicu. În 2016 a promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor, desfășurându-și activitatea în munca de investigații criminale la aceeași secție de poliție.

Comisar-șef de poliție Vramiță Florin a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni pe funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Arad. Începând cu anul 1995 și până în 2001 a lucrat în cadrul Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate. Din anul 2001 și-a continuat activitatea pe linia investigațiilor criminale, până în anul 2004. Timp de 15 ani, din 2004 până în anul 2019, ofițerul a fost șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad.