Arad: Șofer de autocar a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere, după ce fotografia în care depășea e ilegal a fost postată pe Facebook

Un șofer de autocar a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, după ce a fost fotografiat de un alt șofer în timp depășea e ilegal, iar imaginea a fost postată pe Facebook.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Lorena Radu, „pe un grup înființat pe o rețea de socializare a fost postată o fotografie în care ar fi fost suprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură sa pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic”.

„În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord Vest (direcția Grășiste-Horia), într-o curbă la stânga și pe linie continuă, a intrat în depășirea unei coloane de mașini. Drept urmare, polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat reușind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto. În cazul acestuia a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile și amendă in valoare de 580 de lei”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Lorena Radu.

Polițiștii atenționează că și alți șoferi care vor fi fotografiați încălcând legea vor fi sancționați.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Arad, Mihnea George Munteanu – Info Trafic Arad Oficial Facebook