Arad: Târgul de Crăciun se deschide, pe data 24 noiembrie, cu spectacole de lumini colorate, acrobații aeriene din Belgia și Italia, dar și cu un concert NICOLA. Târgul va fi mai mare

Târgul de Iarnă, ediția 2018, va fi mult mai mare decât anul trecut pentru că va fi amenajat atât în fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Velciu de lângă primărie, cât și în Parcul Mihai Eminescu din spatale primărie, au anunțat, joi, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Conform primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în aceste zone vor fi amenajate căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun aduși din Munții Apuseni și diverse programe artistice.

Ca în fiecare an, în fața Palatului Adminsitrativ vor fi amplasați brazi de Crăciun aduși din Munții Apuseni. Pe strada Romul Veliciu va fi zona de unde vor putea fi cumpărate produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. În parcul Mihai Eminescu vor fi amplasate marea majoritate a căsuțelor târgului, unde se vor putea distinge mai multe zone: o zonă destinată produselor și preparatelor gastronomice, un mini-orășel al copiilor și o zonă pentru spectacole.

Printre atracții se află căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace, ateliere de povești. Tot în orășelul copiilor va fi amenajat un țarc unde vor fi aduse animale exotice.

Spectacole speciale pentru deschiderea târgului

Târgul de Iarnă se va deschide cu spectacole de lumini colorate și acrobații aeriene, în 24 noiembrie, la ora 17.30. Pe scenă vor urca trupa de toboșari MAGIC DRUMMERS din Belgia, balerinele de la AERIAL FANTASY SHOW din Milano, iar seara se va încheia cu un recital al solistei de muzică ușoară NICOLA.

Toboșarii din Belgia vor aduce la Arad un show de muzică vie, mișcare și lumină spectaculoas, în care șapte personaje misterioase, vor transforma peisajul din jurul lor cu ajutorul publicului care va fi invitat într-o călătorie colorată, din care nu va lipsi muzica.

Balerinele de la Aerial Fantasy Show vor oferi un spectacol de lumină și culoare la înălțime care combină eleganța baletului, spectacolul de acrobație aeriană.

Spectacolul va fi completat de muzică, baloane cu heliu și multă lumină.

Nicoleta Alexandru, cunoscută sub numele de scenă Nicola a câștigat numeroși fani în urmă cu mai bine de 10 ani datorită cântecelor sale şi a vocii inconfundabile. Ea va aduce la Arad cele mai frumoase hit-uti, printre care „Dincolo de noapte e zi“, „Îți mulțumesc“, „Milioane“, „Lângă mine“, „Honey“, „Don’t break my heart“, „De mă vei chema“.

Urmează concertele de 1 Decembrie, Moș Nicolae și Revelionul Popular 2018-2019

După deschidere, programul artistic al târgului va fi completat cu evenimentele tradiționale din perioada sărbătorilor: concertele dedicate Zilei Naționale a României, concertele prilejuite de aprinderea luminițelor în brazii de Crăciun și sosirea lui Moș Nicolae și concertele din ultima noapte a anului când va fi organizat Revelionul Popular.

Programul complet al evenimentelor care vor avea loc la Târgul de Iarnă va fi anunțat zilele viitoare.

Târgul de Iarnă rămâne deschis până pe data de 8 ianuarie 2019.