Arad: Telefoane mobile, în valoare de peste 50.000 lei, confiscate de către jandarmii din Arad. Motivele

Telefoane mobile, în valoare de peste 50.000 de lei, au fost confiscate decătre jandarmii din Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „miercuri, 27.02, în jurul orei 00.45, vigilența echipajului de jandarmi aflat în serviciu, în zona gării din municipiul Arad, a fost testată de către doi bărbați din Bîrlad, care, în timp ce se aflau pe unul dintre peroanele gării C.F.R. Arad, ofereau spre comercializare telefoane mobile de ultimă generație”.

„Ca urmare a verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupra bărbaților 46 telefoane mobile și diferite accesorii pentru acestea. Întrucât cele două persoane nu au putut justifica proveniența bunurilor, acestea au fost sancționate de către jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12 din 1990,
republicată, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, iar telefoanele mobile au fost ridicate în vederea confiscării”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Polițiștii și jandarmii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Jandarmeria Arad