Arad: Trasport agabaritic pe ruta Giurgiu-Nădlac, în perioada 30 mai  – 7 iunie. Ce se transportă

Un transport agabaritic va avea loc pe ruta Giurgiu – Nădlac în perioada 30 mai – 7 iunie, a anunțat, joi, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Transportul cu depăşiri va avea loc pe următorul traseul: Giurgiu Pod PTF (jud.GR) – DN5 – Adunaţii Copăceni – DNCB – A1 – Piteşti – DN65B – Jitaru – DN65 – DN65F – DN6 – Ciochiuţa – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – Orşova – Varianta de Ocolire Caransebeş- DN6 – Varianta de Ocolire Lugoj – A6 – A1 – Nădlac 2 PTF (jud.AR).

Vehiculul transportă o hotă metalică. Originea transportului este Turcia cu destinaţie Germania.

Lăţimea maximă a vehiculului este 5.50 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Conform legii, viteză maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.