Arad: Trei alcoolemii record, chiar în ziua de Paști. Unul dintre Șoferi beți nu avea nici permis de conducere

Mai mulți șoferi au fost prinși de către polițiștii din Arad în timp ce conduceau mașini cu toate că erau în stare de ebrietate. În trei din aceste cazuri este vorba chiar de alcoolemii record. Unul dintre bărbați nu avea nici permis de conducere.

Conform purtătorii de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, în data de 28 aprilie, un bărbat de 45 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Ardealului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Deasemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio
categorie de vehicule.

În aceeași zi, cu o alcoolmie record de 1,21 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Vinga, un tânăr de 26 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 98, pe raza localității.

Un alt tânăr, de 27 de ani, din Ineu, a fost depistat în trafic de polițiștii din localitate în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1.04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 27 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier pe Calea Timișorii din municipiu, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri.