Arad: 4 copii și 2 adulți din Arad, la spital după ce au fost implicați într-un accident auto. Șoferul vinovat, un bărbat de 73 de ani, era băut

4 copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, o femeie și un bărbat au ajuns, luni seara, la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad dupăce au fost implicați într-un accident auto care a avut loc pe drumul județean 682 Frumușeni-Fântânele, din județul Arad.

 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști, medici și pompieri, pentru ca femeia rămăsese încarcerată în mașină.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Călin Domșa, „a fost anunțat un accident rutier pe drumul județean, între localitățile Frumușeni și Fântânele. În cadrul accidentului au fost implicate 2 mașini cu 6 participanți la trafic, dintre care un adult încarcerat în prima mașină, iar în cea de-a 2a mașină se aflau o femeie cu 4 copii, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, cu traumatisme minore”.

„La fața locului s-au deplasat dincadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Victima prinsă în mașină a fost descarcerată și predată către echipajul SMURD, care a transportat-o la spital, celelalte victime fiind predate ambulanțelor din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Călin Domșa.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „primele cercetări arată că un bărbat de 73 de ani, din Frumușeni, in timp ce conducea o mașină, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânăra de 29 ani din Frumușeni. În urma testării cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat a bărbatului, care este anchetat pentru vătămare corporală din culpă”.

„Ca urmare a primelor investigații, este vorba despre un accident ușor, fiind transportate toate persoanele la spital, unde urmează a se stabili diagnosticul fiecăreiaToate cele 6 persoane”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad