Arad: Trei bărbați care conduceau ilegal mașini, descoperiți după ce au fost implicați în incidente în trafic

Trei bărbați care conduceau ilegal mașini au fost descoperiți, n județul Arad, după ce au fost implicați în incidente în trafic.

Conform purătorului de cuvânt al POliției Arad, Claudia Iuga, „un arădean de 45 de ani a condus o mașină pe strada Cuza Vodă din municipiul Arad și, pe fondul consumului de alcool, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, bărbatul refuzând atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice”.

„Un tânăr de 23 de ani, din județul Vaslui a condus o mașină pe strada Poetului din municipiu, iar la intersecția cu strada Ciprian Porumbescu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp. Tânărul nu a fost rănit și nu deține permis de conducere”, a mai declarat purătorul de cuvânt al POliției Arad, Claudia Iuga.

Tot fără permis de conducere, un tânăr de 39 de ani, din Pâncota, a condus o mașină pe raza aceleiași localități, și în momentul efectuării unei manevre de parcare, nu a asigurat corespunzător autoturismul, acesta deplasându-se în spate și avariind o autoutilitară.

Cei trei bărbați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.