Arad: Trei persoane, rănite într-un accident care a avut loc pe DN7

Trei persoane au fost rănite, luni după masă, în județul Arad, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident care a avut loc pe DN7.

Trei persoane au fost rănite, luni după masă, în județul Arad, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident care a avut loc pe DN7.

 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, pompieri și polițiști.

„Accidentul rutier, care a avut loc între două autoturisme, s-a soldat cu 3 victime, dintre care una încarcerată. La accident au intervint 1 echipaj Descarcerare de la Detașamentul Arad, SMURD Nădlac, 1 echipaj Stației de Ambulanță Județeană Arad și SVSU Pecica”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

„Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nădlac înspre Arad, pe D.N.7, la km 582+300m, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din față, condus de o femeie de 40 de ani, din Nădlac, intrând în coliziune. În urma evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul condus de femeie. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.