Arad: Un bărbat a căzut cu mașina de pe un pod din Arad, de la înălțimea de circa 4 metri

Un accident spectaculos a avut loc, vineri dimineață, pe cel mai circulat pod rutier muncipiul Arad, cel din zona Sălii Polivalente, urcarea-coborârea dinspre biserica Maranata, un bărbat fiind transportat la spital. Podul leagă cartierul Micălaca de centrul municipiului Arad.

https://www.facebook.com/216642159124213/videos/668167686919188/

Șoferul unei mașini (BMW) a scăpat controlul asupra volanului, a lovit bordura, a rupt parapeții, s-a dat peste cap de câteva ori și a căzut în gol circa 4 metri pe o linie de tramvai.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști, medici și pompieri.

Din fericire, bărbatul, care era singur în autoturism, nu a fost rănit și a ieșit sigur din mașina avariată. Bărbatul, care a fost rănit ușor, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Conform primelor informații, bărbatul circula cu viteză mare.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Pe data de 25 octombrie, pe același pod, dar pe o altă urcare-coborâre, 2 tineri au murit și 2 au fost grav rănițo dupăce mașina în care se aflau a plonjat din cel mai înalt punct al podului, a rupt parapeții și un stâlp și a căzut cu roțile în sus de la înălțimea de 9 metri. Conform unor estimări, mașina circula cu cca 100 de km la oră, într-o zonă cu limită de 30 de km la oră.

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Poliție Județean Arad și Inspectoratul pentru Situții de Urgență Arad