Arad: Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, consilier județean la Arad

Consiliul Județean Arad are, începând de luni, un nou membru. Consilierul județean Cristian Ioan Sălăşan, din partea PNL, a depus jurământul și ocupă postul devenit vacant după eliberarea acestuia de către Claudia Boghicevici, tot de la PNL.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „Cristian Ioan Sălăşan a fost desemnat să facă parte din Comisia de buget, finanţe, studii şi analize economico-financiare”.

„Consiliul Județean Arad a elaborat o strategie de dezvoltare a județului în domenii fundamentale precum sănătatea, infrastructura și asistența socială, iar rolul nostru de consilieri județeni este de a susține strategia președintelui CJA și de a o completa cu amendamente sau proiecte de hotărâri sectoriale. Vin de la Lipova, un oraș cu mare potențial, care din păcate nu este suficient pus în valoare. În calitate de consilier județean, îmi propun să contribui la dezvoltarea unui pol cultural la Lipova, care să insiste asupra istoriei bogate a orașului, a Cetății Șoimoș, a Basilicii Maria Radna, a Băilor Lipova”, a declarat Cristian Sălăşan.

Cristian Ioan Sălăşan, care este șef Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Cuveşdia din anul 2008, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, este și un cunoscut cântăreț de muzică populară.