Arad: Un tânăr de 17 ani, cercetat după ce a furat mașina persoanei care îl găzduia, a condus-o băut și fără permis, și a distrus-o aproape complet

Un băiat de 17 ani din județul Arad a furat mașina gazdei sale, pe care a condus-o fără permis și fiind în stare de ebrietate, iar apoi a distrus-o aproape complet dupăce a intrat în parapetul unui pod.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii au fost sesizați că în cursul nopții trecute, tânărul ar fi sustras mașina unui bărbat de 46 de ani din Ineu, care îl găzduia. Din cercetări, a reieșit că tânărul, care fusese la o petrecere în zonă și era găzduit de proprietarul mașinii, dar profitând că gazda dormea, i-ar fi sustras cheile mașinii, pe care apoi ar fi condus-o pe raza orașului Ineu. Cursa tânărului s-ar fi terminat în parapetul unui pod, distrugând mașina în proporție de 80%”.

„Totodată s-a stabilit că ulterior producerii evenimentului rutier, tânărul s-ar fi întors în locuința gazdei și s-a culcat. Mai mult, tânărul nu deține permis de conducere, iar la momentul identificării și testării acestuia în casa victimei, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg./l alcool pur în aerul expirat”, a mai declarat Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad