Arad: UPDATE Noi informații despre cele mai recente 4 cazuri de coronavirus din Arad. 2 persoane sunt din Arad

Autoritățile au prezentat, luni, informații noi despre cele 4 noi cazuri de infectare cu coronavirus care au fost confirmate, luni, la Arad.

Toate cele patru cazuri noi de infecție confirmate în județul Arad reprezintă persoane aflate în centrele de carantinare, iar probele analizate au fost prelevate la intrarea acestora în carantină. Din cele patru persoane, două au domiciliul în județul Arad (femeie, 35 de ani, bărbat, 33 de ani), iar celelalte două în județele Suceava (femeie, 27 de ani), respectiv Tulcea (bărbat, 42 de ani).

Toate cele patru persoane sunt internate în Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, fiind preluate din centrele de carantinare ulterior confirmării diagnosticului.

Până în acest moment, în județ au fost confirmate în total 16 cazuri, dintre care 11 din alte județe, iar 5 cu domiciliul în județul Arad. Cu toții veniseră din Italia și se aflau în centre de carantină din județul Arad. Pacienții sunt în spitalele regionale care tratează bolnavii de coronavirus.

Conform evidențelor Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în această dimineață, la ora 9, în centrele de carantinare deschise pe raza județului Arad se aflau 129 persoane, în timp ce numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu era de 101.