Arad: Vicepremierul Daniel Suciu, așteptat, joi, cu proteste, la Arad. Primarul Falcă: „Noi o să-l întâmpinăm, sper, cu pancarde frumoase…”

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Daniel Suciu, care vine joi la Arad pentru a participa la mai multe evenimente, este așteptat cu proteste, a anunțat președintele PNL Arad, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

„Noi joi o să-l întâmpinăm, sper că cu pancarde frumoase, pancarde care o să ne arate, o să le arătăm faptul că au de adus în Arad 2,5 milioane de euro pentru stadionul UTA, faptul că Ministerul Dezvoltării nu a aprobat pentru (municipiul – n.r.) Arad PNDL 2 (Programul Național de Dezvoltare Locală 2 – n.r.), cele 55 de străzi, suntem printre puținele municipalități care nu au primit un astfel de proiect pe drumuri, și evident o să-l întrebăm: bine, domnule ministru, când cetățenii o să poată ca să aibă acces la acest bazin? Pentru că așa cum v-am spus, procedurile sunt lungi și nu vrem să ne facem de râs, la fel cum, dacă vă aduceți aminte s-a inaugurat un bazin la Vrancea, în localitatea Focșani, când domnul Dragnea, cu cei locali inaugurau bazinul, era un meci de polo, și apoi după plecarea domnului Dragnea s-a pus lacătul și, evident, că au trecut luni bune până cetățenii să aibă acces la un astfel de obiectiv”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, la vizita pe care a efectuat-o, marți, cu oficiali locali liberali la bazin.

Edilul s-a arătat nemulțumit de anunțata inaugurare a bazinului de vicepremierul Daniel Suciu, precizând că după momentul inaugurării, vor mai trece câteva luni de proceduri adminstrative până când populația va putea folosi bazinul.

Vicepremierul Daniel Suciu, joi, la bazinul de polo din cartierul Subcetate

Conform unor informații legate de programul vizitei, vicepremierul Daniel Suciu se va întâlni cu primarii din județ și, la ora 10, merge la bazinul de polo din cartierul Subcetate, construit în mare parte cu fonduri ale Guvernului, prin Compania Națională de Investiții.