Arad: VIDEO. 3 tineri deghizați în femei au jefuit, în parcarea mall-ului din Arad, un bărbat cu care ar fi întreținut relații sexuale

Trei tineri din Arad cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, travestiți în femei, au fost reținuți decătre polițiști pentru tâlhărie dupăce au atacat cu un aparat cu electroșocuri un bărbat de 43 de ani, căruia i-au furat un portmoneu cu 150 lei și acte. Conform unor informații, bărbatul întreținuse relații sexuale cel puțin cu unul dintre tineri, iar travestiții l-au atacat și jefuit sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii. Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall mai gol din Arad.

Publicată de Ciprian Arad pe Marţi, 16 aprilie 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „pe data de 15 aprilie, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. (…) În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin”.

Băieții purtau ciorapi plasă, peruci și machiaj

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei, purtau ciorapi plasă, peruci și machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Aceștia sunt anchetați pentru tâlhărie calificată.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.