Arad: VIDEO AUDIO A furat un laptop de 3.000 lei și l-a vândut rapid cu 30 de lei. Momentul, surprins de camerele video

Un bărbat este cercetat la Arad dupăce a furat un laptop dintr-o mașină parcată pe stradă din cartierul Aradul Nou din municipiul Arad. Individul a scăpat repede de pradă. Laptopul în valoare de 3.000 de lei l-a vândut imediat cu 30 lei.

ARADCU 00 FURT MASINA JANDARMI ARAD VI27SEPT

Un bărbat este cercetat la Arad dupăce a furat un laptop dintr-o mașină parcată pe stradă dinoraș. Individul a scăpat repede de pradă. Laptopul în valoare de 3.000 de lei l-a vândut imediat cu 30 lei.Incidentul a fost suprins de camerele de supravgehere din zonă.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 27 septembrie 2019

Incidentul a fost suprins de camerele de supravgehere din zonă.
Proprietarul și-a parcat mașina pe o stradă din municipiul Arad, a intrat într-o societate comercială, iar la întoarcere a constatat că îi lipsea laptopul pe care îl lăsase pe bancheta din spate.
Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutorul jandarmilor, care au ajuns imediat la fața locului. Ca urma verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere, instalate pe un imobil din apropiere, autorul furtului a fost identificat. Jandarmii au plecat în căutarea suspectului, care în scurt timp a fost depistat în apropierea unei piețe din municipiu. Acesta a declarat faptul că a vândut laptopul unei persoane necunoscute, în schimbul sumei de 30 de lei.
Jandarmii l-au predat pe bărbat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”.
Purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Pe numele bărbatului jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3000 de lei, nu a fost recuperat.
Jandarmii l-au predat pe bărbat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.
Sursa foto-video: Insepctoratul de Jandarmi Județean Arad