Arad: VIDEO Ce spune Kelemen Hunor despre intrarea UDMR în Guvernul de după moțiune

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la Arad, că UDMR nu este interesată în acest moment să intre la Guvernare, dar nu refuză niciodată asemenea discuții.

ARADCU 00 UDMR KELENEN HUNOR CA NU VOR LA GUVERNARE DAR NU REFUZA NICIODATA DUM06OCT

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la Arad, că UDMR nu este interesată în acest moment să intre la Guvernare, dar nu refuză niciodată asemenea discuții.arad-video-ce-spune-kelemen-hunor-despre-intrarea-udmr-in-guvernul-de-dupa-motiune

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 6 octombrie 2019

Întrebat dacă UDMR va participa la guvernare în caz că va fi invitată, Kelemen Hunor a răspuns: „În acest moment nu ne interesează, nu este pentru noi o prioritate şi probabil că am susţine un guvern minoritar condus de PNL, dar nu căutăm să intrăm la guvernare”.

„Niciodată nu am refuzat discuții despre la Guvernare. În acest moment nu ne interesează, nu este pentru noi o prioritate şi probabil că am susţine un guvern minoritar condus de PNL, dar nu căutăm să intrăm la guvernare. Orice partid politic, orice formațiune politică, dacă participă la viața politică, la un moment dat dorește ca să ajungă la Guvernare. Dacă găsiți un om politic care zice: că domnule, am venit și cer voturile voastre, dar nu vreau să guvernez niciodată, căutați un alt partid și un alt om politic. Nu este o rușine să vrei să ajungi la putere în politică. Noi nu am spus mai mult decât se poate spune în acest moment: nu ne interesează, nu au fost discuții, nu au fost solicitări, dar niciodată nu am refuzat astfel de discuții”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se află, duminică, la Arad pentru a participa la comemorările celor 13 generali care au luptat pentru independenţa maghiarilor faţă de Imperiul austriac și care au fost executați la Arad pe data de 6 octombrie 1849, adică exact acum 170 de ani.