Arad: VIDEO Cozmin Gușă: „Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, este nevinovat. Este evident că a deranjat pe cineva”

Cunoscutul analist politic, Cozmin Gușă, care este membru PSD, a participat, joi, la Arad la o ședință de pregătire a alegerilor.

ARADCU 00 PSD COZMIN GUSA JOI06FEB

Arad: VIDEO Cozmin Gușă: "Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, este nevinovat. Este evident că a deranjat pe cineva"Cunoscutul analist politic, Cozmin Gușă, care este membru PSD, a participat, joi, la Arad la o ședință de pregătire a alegerilor.Prezent la sediul PSD Arad, Cozmin Gușă s-a referit la situația președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, despre care procurorii DNA Timișoara au anunțat că este acuzat de trafic de influență.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/07/arad-video-cozmin-gusa-presedintele-psd-arad-dorel-caprar-este-nevinovat-este-evident-ca-a-deranjat-pe-cineva/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 6 februarie 2020

Publicată de PSD ARAD pe Joi, 6 februarie 2020

 

Prezent la sediul PSD Arad, Cozmin Gușă s-a referit la situația președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, despre care procurorii DNA Timișoara au anunțat că este acuzat de trafic de influență.

Conform cunosctului analist politic, dosarul este „cusut cu ață albă”.

„Am studiat foarte atent dosarul în care Dorel Căprar este acuzat. Acest dosar reprezintă un abuz. Nu am nicio emoție că președintele PSD Arad își va dovedi nevinovăția. (…) Dosarul reprezintă o lovitură pentru care președintele PSD Arad să aibă probleme pe plan județean, cu reverberații până în plan național. Este evident că Dorel Căprar a deranjat pe cineva. Dacă ne uităm la probele din dosar, nu era cazul să se facă atâta tevatură, descinderi și percheziții în ceea ce îl privește pe președintele PSD Arad. Dacă procurorul ar fi făcut câteva cercetări înainte nu s-ar fi ajuns la așa ceva”, a declarat Cozmin Gușă, în cadrul unei conferințe de presă.

Cozmin Gușă a precizat că atunci când face aceste aprecieri se referă „strict la partea din dosar care îl vizează pe preşedintele PSD Arad”.

„Se pare că procurorii confundă cotizaţia cu mita. Fiecare partid încasează cotizaţii de la membri”, a mai declarat Cozmin Gușă.

Acesta nu s-a referit la ceilalți social-democrați vizați de dosar, însă a amintit că „la vămi şi la drumuri se ştie că sunt oameni care bagă mâna în buzunare. Există mafie în vamă, asta poate spune oricine. Tot timpul s-a încercat stârpirea acestei mafii, dar nu s-a reuşit niciodată. Mulţi români sunt victime ale mafiei de la frontieră”.

Răspunzând mai multor întrebări din partra jurnaliștilor prezenți, Cozmin Gușă s-a referit și la situația din PSD, la nivel național, dar și la declarația făcută de Victor Ponta, care a vorbit despre presupusa dezalcolizare a premierului demis Ludovic Orban.

„Astăzi am avut deosebita plăcere sa îl primim pe prietenul și colegul nostru, Cozmin Gușă, la o discuție constructiva impreuna cu o parte din echipa PSD Arad. Am apreciat întotdeauna deschiderea lui și faptul ca sustine dialogul pentru a eficientiza viitorul partidului nostru și al României. Ii mulțumesc, de asemenea, pentru sprijinul consistent și calificat pe care il asigura echipei PSD Arad precum și pentru susținerea candidaturii mele pentru funcția de președinte a Organizației Județene PSD Arad”, a scris președintele PSD Arad, Dorel Căprar, pe contul său de Facebook, după întâlnirea cu Cozmin Gușă.

Astăzi am avut deosebita plăcere sa îl primim pe prietenul și colegul nostru, Cozmin Gușă, la o discuție constructiva…

Publicată de Dorel Gheorghe Caprar pe Joi, 6 februarie 2020

Sursa video: PSD Arad Facebook

Sursa foto: Dorel Căprar Facebook