Arad: VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii de la UTA victoria cu ASU Politehnica Timișoara

Jucătorii AFC UTA Arad au sărbătorit victoria din derby-ul cu ASU Politehnica Timișoara în vestiar, imediat după încheierea meciului, iar câteva imagini au fost postate chiar pe contul de Facebook oficial al clubului.

♥️♥️♥️

Publicată de UTA Arad pe Duminică, 20 octombrie 2019

AFC UTA Arad a câștigat, cu 1 la 0, duminică, meciul cu ASU Politehnica Timișoara, considerat ca fiind derby-ul vestului. Golul victoriei a fost marcat, în minutul 48, decătre Ciprian Rus.

„O victorie pe care cred că o să o ținem minte multă vreme de acum înainte”, au fost primele cuvinte ale antrenorului UTEI, Laszlo Balint, după victoria alb-roșilor în derby-ul cu ASU Politehnica Timișoara.

„Le-am spus și băieților că fotbalul îți oferă momente frumoase și că astăzi este la mâna noastră ca să ne creem un astfel de moment. O victorie pe care ținem să o dedicăm în mod special suporterilor noștri. (…) Niște suporteri extraordinari. Mulțumim. (…) Pentru că îmi doresc foarte mult ca UTA să devină o echipă invicibilă acasă indiferent că vom juca pe Motorul sau pe noul stadion, trebuie să devenim mai puternici pe măsură ce trec etapele”, a mai declarat Laszlo Balint în conferința de presă organizată după meci.

Următorul meci al alb-roșilor are loc pe data de 27 octombrie, în deplasare, când, de la ora 12.30, UTA Arad întâlnește CSM Reșița.

Primele locuri din clasamnetul Ligii a 2-a

CS Mioveni ocupă primul loc, cu 27 puncte (13 jocuri), urmată de Turris Oltul Turnu Măgurele, 26 p (13 j), UTA, 23 p (10 j), Metaloglobus, 22 p (13 j), Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 21 p (13 j), Petrolul, 21 p (12 j), Gloria Buzău, 20 p (12 j), Rapid, 20 p (11 j), etc.

Sursa foto-video: UTA Arad Facebook

Arad: VIDEO Antrenorul UTA Arad, Laszlo Balint, despre succesul din derby-ul vestului: „O victorie pe care cred că o să o ținem minte multă vreme de acum înainte”. Ce le-a spus băieților