Arad: VIDEO Festivalul „Simfonia Florilor de Toamnă” aduce la Arad atmosfera carnavalului brazilian, mii de flori spectacole de lumină și concerte. PROGRAM COMPLET

Ceade-a 2a ediție a Festivalului „Simfonia Florilor de Toamnă”, care are loc în peripada 18-20 octombrie, în Piața Avram Iancu din centrul Aradului, aduce în oraș mii de flori și aranjamente florale, un spectacol de lumină și concerte de muzică ușoară și muzică folk.

BigFlowers

Ceade-a 2a ediție a Festivalului "Simfonia Florilor de Toamnă", care are loc în peripada 18-20 octombrie, în Piața Avram Iancu din centrul Aradului, aduce în oraș mii de flori și aranjamente florale, un spectacol de lumină și concerte de muzică ușoară și muzică folk.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/11/arad-video-festivalul-simfonia-florilor-de-toamna-aduce-la-arad-atmosfera-carnavalului-brazilian-mii-de-flori-spectacole-de-lumina-si-concerte-program-complet/

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 11 octombrie 2019

Conform organizatorilor, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, această ediție a festivalului propune o nouă abordare a conceptului inaugurat anul trecut.

Astfel, figurinele de butaforie vor fi înlocuite cu structuri confecționate din elemente ale naturii și metalice, toate având o nouă interpretare în ceea ce privește materialul floral.

Renumiți maeștrii florari vin la Arad

Pentru „îmbrăcarea“ în culoare a acestora vor fi folosite mii de fire de flori și verdeață precum: orhideea Vanda, hortensia, crini, garoafe, gherbera, monstera sau eucalipt. De asemenea, vor fi decorați peste 200 de baloți colorați și două porți imense cu peste 1.000 de crizanteme la ghiveci, bostani și alte elemente decorative.

Cum a devenit deja o obișnuință la evenimentele cu specific floral din Arad nostru și de data aceasta vor fi prezenți timp de 4 zile, numeroși floriști talentați și cu multă experiență acumulată la diverse festivaluri de flori din România.

Aceștia vor lucra pentru a duce la bun sfârșit decorarea Pieței „Avram Iancu“.

Decorațiunile vor putea fi vizitate vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 14.00, sâmbătă, 19 octombrie 2019 și duminică, 20 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, iar în fiecare seară, de la ora 18.00 va începe programul artistic.

Pe lângă expozițiile florale, pe o scenă care va fi amenajată în Piața Avram Iancu vor fi organizate, în fiecare seară, recitaluri de muzică ușoară și folk.

Fiesta Brasil

Printre invitați se numără o companie din Brazilia, Flowers Parade, care își desfășoară activitatea și în Franța, care va aduce în Arad o parte din energia carnavalului brazilian, promit autoritățile. Astfel, 5 artiști stradali, care vor fi costumați în flori – gigant, iluminate cu leduri pe timp de noapte, vor dansa, în fiecare seară, pe ritmuri de samba și nu numai.

De asemenea, au fost invitați să cânte artiști cunoscuți care au în repertoriu muzica folk dar și artiști și formații de muzică ușoară.

Program complet

Vineri, 18 octombrie 2019
Orele 18.00 – 21.00
Lili Drumeva O’Reilly
Didina Curea
Monica Cojocaru
Raul Nica

Sâmbătă, 19 octombrie 2019
Orele 18.00 – 21.00
Mădălina Cernat
Ovidiu Niculescu
Nova Band
Mihai Henț

Duminică, 20 octombrie 2019
Orele 18.00 – 21.00
Mircea Rusu Band
Daniel Julean&Nicoleta Brola
On the edge