Arad: AUDIO FOTO VIDEO 2 bărbați s-au călcat în picioare, la propriu, în centrul Aradului. În incident, implicată și o femeie

Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani,s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.

ARADCU 00 BATAIE CENTRU JANDARMERIA ARAD SA12OCT

https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/11/arad-audio-foto-video-2-barbati-s-au-calcat-in-picioare-la-propriu-in-centrul-aradului-in-incident-implicata-si-o-femeie/Un grav incident a avut loc, vineri seara, în zona Boul Roșu din centrul municipiului Arad, unde 2 bărbați, de 29 și 36 de ani,s-au luat la bătaie, călcându-se la propriu în picioare.Ascultă în material ce spune despre incident purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 11 octombrie 2019

Conform Poliției Locale Arad, incidentul, care a avut loc în stația de taxi, a fost aplanat de un polițist local recent ieșit din serviciu, care se îndrepta către casă. Victima de 36 de ani a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, de 29 ani deni, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie însă de intervenția altor polițiști locali pentru că atacatorul era deosebit de agresiv. La fața locului au fost chemați și jandarmii și polițiștii naționali, pentru a-l tempera pe agresor.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu, „echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie”.

„Având în vedere faptul că unul dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță. În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad. În incident a fost avariat și un taximentrul în care doreau să urce victima și femeia. Conform unor informații, în fapt, femeia este despărțită de soțul său, agresorul din acest caz.

Polițiștii continuă cercetările

Jandarmii au întocmit pe numele celor 2 bărbați actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri și alte violențe” și „distrugere”.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Poliția Locală Arad

Sursa video: Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad