Arad: VIDEO Fostul premier Sorin Grindeanu se va întoarce în PSD, consideră secretarul interimar Paul Stănescu

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu este așteptat să se întoarcă în partid, iar secretarul interimar al social-democraților Paul Stănescu crede că aceasta va fi și decizia lui Grindeanu.

ARADCU 00 CONFERINTA PSD STANESCU CIOLACU FIFOR DUM23FEB

Arad: VIDEO Ce face PSD la votul de învestire a Guvernului PNL. Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: PSD nu se teme de alegerile anticipate pentru că este bine organizat și că va câștiga alegerilehttps://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-ce-face-psd-la-votul-de-investire-a-guvernului-pnl-secretarul-general-al-psd-paul-stanescu-psd-nu-se-teme-de-alegerile-anticipate-pentru-ca-este-bine-organizat-si-ca-va-castiga-alegeril/Arad: VIDEO Fostul premier Sorin Grindeanu se va întoarce în PSD, consideră secretarul interimar Paul Stănescuhttps://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-fostul-premier-sorin-grindeanu-se-va-intoarce-in-psd-considera-secretarul-interimar-paul-stanescu/Arad: Conducerea PSD stabilește calendarul Congresului Extraordinar. Va candida Marcel Ciolacu? "Mie mi-a spus că va candida" https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/23/arad-video-conducerea-psd-stabileste-calendarul-congresului-extraordinar-va-candida-marcel-ciolacu-mie-mi-a-spus-ca-va-candida/#psd #paulstănescu #marcelciolacu #alegerianticipate #anticipate #pnl #soringrindeanu #premier

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 23 februarie 2020

Declarația despre Sorin Grindeanu începe de la minutul 10:28.

Paul Stănescu a făcut declarația la Arad, unde a coordonat conferința extraordinară de alegeri, în urma căreia senatorul Mihai Fifor a fost ales președinte al PSD Arad.