Arad: VIDEO FOTO Câțiva zeci de îngrijitori de vârstnici, care au prins pandemia în Austria, au venit în România. Ce spun despre perioada din Austria

Trenul special care a adus, în România, câțiva zeci de îngrijitori pentru bătrânii din Austria, a intrat, miercuri, în țară. 8 dintre cele 41 de persoane au coborât la Curtici și au fost duse în județele de domiciliu pentru a intra direct în carantină. Trenul și-a continuat drumul către Timișoara, unde au coborât toți pasagerii, care apoi și-au continuat drumul către casă cu microbuze.

ARADCU 00 TREN AUSTRIA MI13MAI

Arad: VIDEO FOTO Câțiva zeci de îngrijitori de vârstnici, care au prins pandemia în Austria, au venit în România. Ce spun despre perioada din AustriaTrenul special care a adus, în România, câțiva zeci de îngrijitori pentru bătrânii din Austria, a intrat, miercuri, în țară. 8 dintre cele 41 de persoane au coborât la Curtici și au fost duse în județele de domiciliu pentru a intra direct în carantină. Trenul și-a continuat drumul către Timișoara, unde au coborât toți pasagerii, care apoi și-au continuat drumul către casă cu microbuze.https://realitateadearad.net/index.php/2020/05/13/arad-video-foto-cativa-zeci-de-ingrijitori-de-varstnici-care-au-prins-pandemia-in-austria-au-venit-in-romania-ce-spun-despre-perioada-din-austria/#arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 13 mai 2020

Trenul cu 10 vagoane a intrat în România prin gara Curtici din județul Arad, aproape de ora 8:30. Reprezentanții DSP au intrat în vagoane și au împărțit formulare celor care urmau să coboare. 7 femei și un bărbat au fost preluați de microbuze și au plecat către nordul țării, unde intră în carantinî, în judetele de domiciliu.

Cu țoții au prins pandemia în Austria. Au stat izolați în casa în care îngrijeau persoane vârstnice.

Oamenii spun că se vor întoarce în Austria, pentru că sunt mai bine plătiți decât în România.

Din Curtici, trenul a plecat către Timișoara. În această seară, garnitura va pleca din nou către Viena, cu 109 îngrijitori români pentru vârstnicii din Austria.