Arad: S-au redeschis bretele de coborâre de pe autostrada A1, în Arad, închise pentru ca românii care au venit din vestul Europei să nu pătrundă în oraș

Măsurile care vizează circulația pe autostrada vestului se mai relaxează. Bretelele de coborâre de pe autostrada A1, în zona municipiului Arad, au fost redeschise, marți, după lună şi jumătate , în care au fost închise pentru a a se asigura culoar românilor care reveneau în ţară.

Autoritățile au luat decizia de a redeschide bretelele de coborâre de pe autostrada A1, în zona municipiului Arad. Este vorba despre bretele de la Aeroportul Internaţional Arad și din apropierea localităţii Zădăreni.

Accesul pe aceste bretele a fost restricţionat în urma limitărilor impuse de Ordonanţa militară nr. 3 ce cuprinde măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19.

„Începând de astăzi (marţi – n.r.) au fost redeschise bretelele de coborâre de pe autostrada A1 din apropiere de municipiul Arad – de la Aeroportul Internaţional Arad, kilometrul 545, dar şi breteaua de coborâre din apropierea localităţii Zădăreni, kilometrul 538. Accesul pe aceste bretele a fost restricţionat în urma limitărilor impuse de Ordonanţa militară nr. 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19”, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, structura regională a CNAIR.

Minsiterul Afacerilor Interne a închis coborârile pe data de 26 martie, însă încă din 18 martie, după instituirea stării de urgenţă, Poliţia Locală Arad a anunţat că monitorizează coborârile de pe autostrada A1 pentru a se asigura că persoanele care vin în țară și merg în județele de domiciliu pentru carantină sau autoizolare nu pătrund în oraș.

Sursa foto: DRDP Timișoara Facebook