Arad: VIDEO Ministrul Răzvan Cuc: Gara de Nord va fi reabilitată, într-o primă etapă, pentru Campionatul din 2020

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, la Arad, că lucrările de modernizare a Gării de Nord din Bucureşti vor fi executate înainte de începerea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrări mai ample.

Conform ministrului Răzvan Cuc, „Gara de Nord intră în reabilitare, sunt sume alocate, mai ales că în cursul anului viitor va fi şi Campionatul European de Fotbal Euro 2020”.

Ministrul nu a putut preciza când vor începe lucrările şi nici valoarea acestora, afirmând că trebuie să verifice în ce stadiu este caietul de sarcini pentru lansarea licitaţiei.

„Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranţă în prima parte vom face o modernizare care să se finalizeze până la începerea campionatului. Acolo trebuie regândit totul, un concept nou”, a mai declarat ministrul Răzvan Cuc, care a apreciat că şantierul primei etape de modernizări va fi finalizat până la începerea campionatului.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este, vineri, la Arad, unde inspectează lucrările de modernizările a căii ferate Frontieră – Curtici – Simeria.