Arad: VIDEO Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Centura sud a municipiului Timișoara, modificată pentru a lega câteva localități

Proiectul construirii centurii Timişoarei va suferi modificări, astfel că firma care a câştigat licitaţia de proiectare a întârziat depunerea documentaţiei, urmând ca noua variantă să ofere legături către unele localităţi, conform cerinţelor formulate de autorităţile locale, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Conform ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, „aşteptăm să depună proiectarea constructorul care a câştigat licitaţia. S-a prelungit un pic perioada de depunere a proiectării pentru că au fost câteva unităţi administrativ-teritoriale care au dorit să aibă descărcări din această centură în comunele respective şi trebuie să ţinem cont şi de acest aspect, pentru că sunt oraşe, comune care se vor dezvolta şi nu trebuie restricţionate de la accesul spre această centură. De asta s-a îngreunat un pic, pentru că se va modifica proiectul”.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, este, vineri, la Arad, unde inspectează lucrările de modernizările a căii ferate Frontieră – Curtici – Simeria.