Arad: VIDEO Patronul clubului de fotbal CS Victoria Felnac, găsit mort sub un pod peste Mureș. Ce arată primele concluzii ale anchetei

Tragedie în fotbalul din Arad. Patronul echipei CS Victoria Felnac, care joacă în Liga a 4a, Dan Ristin, în vârstă de 48 de ani, fost găsit mort, sâmbătă, sub un pod care leagă peste Mureș localitățile Sânpetru German și Pecica. Bărbatul era dat dispărut de familie încă de vineri, pentru că nu mai răspundea la telefoane. Dan Ristin era căsătorit și avea 2 copii.

ARADCU 00 DAN RISTIN SA26OCT

https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/26/arad-video-patronul-clubului-de-fotbal-cs-victoria-felnac-gasit-mort-sub-un-pod-peste-mures-ce-arata-primele-concluzii-ale-anchetei/Tragedie în fotbalul din Arad. Patronul echipei CS Victoria Felnac, care joacă în Liga a 4a, Dan Ristin, în vârstă de 48 de ani, fost găsit mort, sâmbătă, sub un pod care leagă peste Mureș localitățile Sânpetru German și Pecica. Bărbatul era dat dispărut de familie încă de vineri, pentru că nu mai răspundea la telefoane. Dan Ristin era căsătorit și avea 2 copii.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Mașina bărbatului a fost găsită parcată la baza podului, lângă liziera unei păduri.

Primele cercetări de la fața locului arată că bărbatul ar fi urcat podul pe jos și, din cel mai înalt punct al podului, ar fi sărit sau căzut în Mureș. Pentru că apa râului este mică, bărbatul a căzut pe nisip.

O femeie care trecea pe pod a văzut cadavrul și care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii care au deschis o anchetă. Primele cercetări de la fața locului indică faptul că ar fi vorba de sinucidere. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei. Abia apoi se va vedea clar dacă este vorba de sinucidere sau crimă. Vestea a fost un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Aceștia spun că bărbatul este plin de viață și că nu ar fi avut motive să se sinucidă, dar și că nu ar fi avut nici conflicte care să ducă la uciderea sa.
Tocmai de aceea polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările care au dus la moartea bărbatului.