Arad: VIDEO Un puternic incendiu a cuprins o casă din municipiul Arad. Intervin 11 pompieri

Un puternic incendiu a cuprins, în cursul nopții de joi către vineri, o casă din municipiul Arad.

ARADCU 00 ISU ARAD VI25OCT

Un puternic incendiu a cuprins, în cursul nopții de joi către vineri, o casă din municipiul Arad. Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "în acest moment Detașamentul de Pompieri Arad intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, un ofițer și 10 subofiteri pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă de locuit în municipiul Arad".

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 24 octombrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în acest moment Detașamentul de Pompieri Arad intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, un ofițer și 10 subofiteri pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă de locuit în municipiul Arad”.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperiș pe aproximativ 100 mp, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție. Pompierii Detașamentului Arad au reușit, în acest moment, limitarea și localizarea incendiului fără a se propaga la întreaga construcție. În continuare se lucrează la stingere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad